Közösségi K+F programok pályázatírás

 

Horizon___Widescreen_Wallpaper_by_hameed[1]

A közvetlen Európai Uniós források szakértőjeként az Európai Bizottság kiemelt kutatás-fejlesztési innovációs programjában, a Horizon 2020-ban és egyéb közvetlen közösségi finanszírozási programokban (COSME, FP7, CIP, LIFE+, LLP, Eureka, „Article 185” kezdeményezések, JPI, JTI, Era-net, Eranet+) való részvételt segítjük pályázati tanácsadással, partnerkereséssel, projektgenerálással, menedzsmenttel.

Sokéves koordinátori tapasztalattal, több millió eurónyi nyertes pályázattal, a projektmenedzsment alapos ismeretével a hátunk mögött független szakértőként sikerrel segítjük ügyfeleinket bekerülni az innovatív intézmények elitjébe. Pénzügyi, adminisztratív, és partnereinket keresztül jogi (konzorciumi szerződés) tanácsadással is szolgálunk.

A pályázatokra való felkészülést innovációs auditjainkkal segítjük.  Az online és személyes tanácsadást ötvöző auditok során átvizsgáljuk intézménye és projektjavaslata lehetőségeit a közösségi programok területén.

Szerveződő konzorciumokhoz partnerként csatlakozni is megéri – jelentkezzen nemzetközi partner-adatbázisunkba.

Induljon az EU legnagyobb presztízsű és összegű kutatás-fejlesztési pályázatain! Tapasztalt, de független szakértőként segítünk az innovációs ötlet kidolgozásában, a nemzetközi konzorcium összeállításában, nyertes pályázat esetén pedig az adminisztráció bonyodalmain is átsegítjük. Keressen minket egy díjmentes konzultációra!

, , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.