Támogatás Horizont 2020 projektjavaslat előkészítéséhez

Újra megjelent az a magyar pályázat (Pályázati felhívás az Európai Unió Horizont 2020 programjában, valamint egyéb közös EU-s és regionális programokban való magyar részvétel ösztönzésére EU_KP_16), ami támogatást nyújt a Horizont 2020, ECSEL, AAL és EUROSTARS, Duna Régió stratégia programok pályázataira való felkészüléshez. A magyar pályázat benyújtása utáni és a nemzetközi pályázat beadása közötti időszakban (legfeljebb 12 hónap) a pályázó elszámolhatja az alábbi költségeket:

  • a nemzetközi program hivatalos külföldi konzorciumi partnerkereső rendezvényén való részvétel
  • pályázat és/vagy konzorciumi szerződés előkészítésére irányuló külföldi projekt előkészítő ülésen történő részvétel, hazai projekt előkészítő ülés szervezése
  •  koordinátor esetében a pályázat és/vagy konzorciumi szerződés előkészítése (munkabér, megbízási díj), jogi, szabadalmi ügyvivői tanácsadás (külső megbízás)

A teljes pályázati keretösszeg 200 millió Ft; a maximálisan igényelhető támogatás pályázatonként 1,5 millió Ft (koordinátor esetén 3 millió Ft). A támogatás elnyerésének nem feltétele a nemzetközi pályázat megnyerése. A pályázat benyújtása folyamatos, az első értékelési határidő 2016 június 10.

Ez most ideális lehetőségnek tűnik a Horizon 2020 vagy EUROSTARS projekt fejlesztéséhez, javasoljuk az EU_KP_16 minél hamarabbi beadását, utána pedig van idő fejleszteni a projektet, jó esetben annak minden költségét visszakapva. A Melador Consulting most ingyen elkészíti a EU_KP_16 pályázatát és rendelkezésére áll jogi, szabadalmi ügyvivői vagy egyéb tanácsadással.

, ,

No comments yet.

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .